Να στείλετε μήνυμα
ΚΙΝΑ Φλόγες αψίδων ροδών κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Lily Zou

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-20-82178439

WhatsApp : +8615920800149

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Οι επαγγελματικοί εργαζόμενοι και οι γραμμές παραγωγής μας, που επιτρέπουν σε μας για να καλύψει τις απαιτήσεις προϊόντων σας.

 

Οι κατασκευαστές έχουν τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.
Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουν κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων που φθάνει στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, δυτική Ευρώπη, Ασία, Νότια Αφρική.

 

Εργοστάσιο & φόρμα:

Guangzhou Deliang Auto Accessory Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

4x4 κολυμπήστε με αναπνευτήρα διαδικασία παραγωγής:

Guangzhou Deliang Auto Accessory Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM / ODM

Μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι προμηθευτές σας με το ευρύ φάσμα των προϊόντων. Επίσης είμαστε ικανοί στην παροχή του cOem και των υπηρεσιών ODM.

 

Guangzhou Deliang Auto Accessory Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Ο ODM/η υπηρεσία cOem είναι διαθέσιμοι. Ελεύθερη τυπωμένη ύλη λέιζερ λογότυπων εμπορικών σημάτων στα διαφορετικά προϊόντα & τα κιβώτια.

Guangzhou Deliang Auto Accessory Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1


Κύρια προϊόντα: Οι φλόγες αψίδων ροδών, κολυμπούν με αναπνευτήρα, μπροστινά κάγκελα αυτοκινήτων, ράφι στεγών, προφυλακτήρας, ηλεκτρικό βαρούλκο, ντουλάπι αέρα, πλήκτρο διαστήματος ροδών, ισοπεδώνοντας εξαρτήσεις ανελκυστήρων, εξαρτήσεις ανελκυστήρων αναστολής, αυτόματος λαμπτήρας, πλαϊνά εξαρτήματα κ.λπ.

Ε & Α

Το εργοστάσιό μας υποστηρίζεται από μια ισχυρή ομάδα Ε&Α, η οποία αποτελείται από τους δημιουργικούς και παρακινημένους επαγγελματίες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας